Свещеник в Ню Орлиънс е направил шведска тройка в църква. Архиепископът

...
Свещеник в Ню Орлиънс е направил шведска тройка в църква. Архиепископът
Коментари Харесай

Изгориха олтар след шведска тройка

Свещеник в Ню Орлиънс е направил шведска тройка в черква. Архиепископът на града бил толкоз покъртен от случката, че е организирал своеобразен екзорсизъм, като извадил и изгорил олтара.

Архиепископ Грегъри Аймънд приел акта за „ пъклен “. За постъпката станало ясно, откакто свидетел на случката в римокатолическата черква " Свети Петър и Павел " се е обадил на полицията, казвайки, че е видял мъжа с 2 дами на висок ток, облечени в корсети. Той носел свещеническите облекла, само че единствено отчасти. Очевидецът снимал видеоклип от „ свещенослужението “ и отишъл при ченгетата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Свещеникът и двете дами са били задържани за нарушаване на закон, който не разрешава на хората да вършат секс на обществено място. Що се отнася до изгарянето на олтара, архиепископът обяснил, че това е единственият метод да се възвърне светостта на църквата. Той прибавя: " Бесен съм от дейностите на свещеника. Когато детайлностите станаха ясни, трябваше да премахнем олтара и да го изгорим. Ще осветя нов олтар ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР